20 Temmuz 2013 Cumartesi

CLINIQUE CHUBBY STICK (14 CURVY CANDY)

Gönderen makeupstory zaman: 15:16
Herkese merhaba,
Umarım iyisinizdir.Şimdi gelelim bugün ki konuğumuza:)
Chubby stickleri duymayan kalmamıştır. İlk serinin ardından , daha yoğun renk veren chubby stick intense ve gözler için chubbyler de piyasaya çıktı.Bende bulunan chubby stick ilk seriden Curvy candy rengi.Boyner'in internet sitesinden anneler gününde 35 TL’ye aldım. Normal satış fiyatı 49 TL.

Nemlendirme: Nemlendirmesi güzel ancak yine de nemlendirme konusunda büyük bir beklentiye girilmemeli. Çok kuru dudaklar için yetersiz gelecektir. Ben hem parça parça durmaması, hem de nemli görüntüyü sevdiğim için altına bir lip balmda sürüyorum.
Renk verme: Bu açıdan gayet güzel. Özellikle chubby sticklerin koyu renkleri bir ruj kadar iyi renk veriyor.Curvy candy açık bir pembe olduğu için dudaklar doğal ve bakımlı görünüyor. Rengi de günlük kullanım ve koyu göz makyajları için çok uygun. Chubby sticklerin renk skalası da oldukça geniş. Mutlaka size uygun bir renk vardır J
Kullanım:Chubby sticklerde en çok sevdiğim şey pratik olması. Koyu renk dahi olsa uğraşmadan tazelemeniz mümkün.Dudak kalemi vs. gerekmiyor.Açık renkse aynaya bile gerek yok.Sür-çık ürünlerden.Sizde yanınızda çok ürün taşımak istemiyor, kolayca makyajınızı tazelemek istiyorsanız, chubby sticklere bakın derim. Dudaklara verdiği ışıltı ve bakımlı görünümle, her durumda kurtarıcı.
Chubby Stick’in kalem yapıda olması ve açılırken kalemtıraşa ihtiyaç olmaması, onu pratik yapan özelliklerinden. Arkadan çevrilerek açılıyor.
Kokusuz bir ürün. Alerji testinden geçmiş. Son olarak lip gloss gibi yapış yapış değil.Dudağınızda olduğunu hissetmezsiniz, ağırlık yapmıyor.
SONUÇ: Önerebileceğim bir ürün.

Sizin sevdiğiniz Chubby Stick hangisi?


Not:Son zamanlarda başka bloggerlar da gördüğüm kadarıyla L'oreal'in yeni çıkan Glam Shine Balmy Gloss'larına da bakılabilir.Bu ürünün yorumları için Görkem'in blogu!





0 yorum:

Yorum Gönder

 

MAKE-UP STORY Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos