5 Şubat 2014 Çarşamba

THE BALM PUT A LID ON IT GÖZ BAZI

Gönderen makeupstory zaman: 14:37

       
    Herkese merhaba,

Bugün sizlere Urban Decay'in Primer Potiona rakip olarak gösterilen göz bazında bahsedeceğim. Urban Decay'in Türkiye'ye geleceği haberleri ortalıkta dolaşmaya devam ediyor.O zamana kadar dupe yani benzer ürünlerle idare edeceğiz. Bu göz bazının çıktığını duyunca hem denemek için hem de bu idare etme amacıyla bu ürüne bir şans verdim.





Yazının başından herkese tavsiye ediyorum. Far kullanan kisilerin mutlaka bir göz bazı da kullanması gerekiyor. Göz kapaklarınız yağlı olmasa dahi farın kalıcılığını artırmak ve dökülmesini önlemek için far bazı önemli bir adım. Ürünü anlatmaya devam edelim :)





-Renksiz bir ürün. Goz kapağına herhangi bir renk vermiyor. Farın renginde de herhangi bir değişiklik yaratmıyor. 

-Gelelim en güzel özelliğine çok az bir miktarı tum göze yetiyor.Uzun süre kullanılabilir. 




-İlk sürüldüğünde ıslak bir bitişi var.Ama 5-10 saniye içerisinde göz kapağında sabitleniyor. O ıslak his geçince üstüne farı uyguluyorum.Bu şekilde far bazın üstüne yapışıyor. Far bu şekilde uzun süre dayanıyor,  gün sonunda göz altına dökülmüyor.

-Bu baz renkleri çok fazla belirginlestirmiyor ama cok guzel sabitliyor. Koyu renkler daha belirgin duruyor tabi ki. Açık renkli farların kendi pigmentasyonu çoksa daha belirgin duruyor. Açık renkli farların altına aynı renklerde krem far kullanabilirsiniz. Bu şekilde açık renkli farların pigmentasyonu artırılabilir. 

-Renksiz olduğu için sadece eyeliner uygulayacağım günlerde de göz kapağıma bulaşmaması için bu ürünü göz kapaklarıma uyguluyorum. Bu şekilde gün sonunda dahi göz kapağımın üzerinde siyah bir çizgi olmuyor.

-Son olarak diğer bir artı özelliği de fiyatı. Gratislerde satılan bu ürün normal zamanda 27 lira. Ancak Gratis' te sık sık indirim olduğundan daha da uygun fiyatlara alınabilir. 

Başka bir yazıda görüşmek üzere....


                                      

0 yorum:

Yorum Gönder

 

MAKE-UP STORY Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos