23 Haziran 2014 Pazartesi

URBAN DECAY SHATTERED FACE CASE 2. BÖLÜM

Gönderen makeupstory zaman: 10:00
Merhaba,

Bugün blogda daha önce birinci bölümünü yorumladığım muhteşem palet Urban Decay Paletin 2. Bölümü var. Daha önce de dediğim gibi bu palet herkesin çantasında var olmalı. Paletin içinde çok amaçlı kullanıma uygun farlar, siyah göz kalemi, bir kalem ruj, 2 allık ve bir tanede aydınlatıcı var.


Bu bölümde ise allık, aydınlatıcı ve kalem rujdan bahsedeceğim. 




Overexposed: Soldan sağa allıklardan ilk mat şeftali-bronz tonlarda mat bir allık. Çok harika bir tonu var. Her cilt tipine gidecek bir renk. Tek sorunu biraz fazla tozutuyor. Ama yumuşacık, kremsi yapısıyla da harika. Bu sıcak yaz günlerinde kalıcılık hakkında net bir şey söylemek oldukça zor. Ama benim cildimde kalıcılığı iyi diyebilirim.


Temper: Benim favorim. Bu sıralarda en çok bu allığı kullanıyorum. Rengine aşığım, çok güzel bir bebek pembesi. Yüze çok doğal, canlı bir pembelik veriyor. Birde paletteki aydınlatıcıyla kullanınca sağlıklı bir görünüm elde ediyorsunuz. Palette tozutmayan tek şey bu allık sanırım. Bunun nedeni de biraz kuru bir yapısı var. Rengi almak için fırçayı birkaç kez üzerinde gezdirmeniz gerekiyor. Renk harika! Bu allık hakkında tek

söylemek istediğim harika.



Kalıcı olduğunu da söylemeden geçemeyeceğim.


Glint: Aydınlatıcı ise en sevdiğim renklerden şampanya rengi. Bence içinde birazda pembelik var. Çok doğal, ışıkta belirsizce yansıyan bir duruşu var. Güzelce dağılıyor, ciltle bütünleşiyor. Hani bazı aydınlatıcılar çizgi gibi durur ya bunda o yok. Acaba bunlar Urban Decay de ayrıca satılıyor mu?




Gelelim diğer renklerini almayı düşündürecek kadar çok sevdiğim kalem ruj Super-Saturated High Lip Gloss Lip Color serisinden Lovechild rengi. Temptalia'da 'cool pink cream' olarak geçiyor. Rengini harika veriyor. Parlak bir bitişi var. Her makyaja gidebilecek, kalıcılığına bayıldığım bir ürün. Paleti alamasanız da buna bir bakmanızı öneririm.





Böylece Shattered Face Case incelemesini de bitirmiş bulunuyorum. Bu koleksiyonda aynı şekilde Anarchy Face Case adlı başka bir palette var. Ama renkleri ve internetteki yorumlar dolayısıyla onu almayı hiç düşünmedim. Yine de aklınızda bulunsun. Böyle paletler seyahatler içinde oldukça kullanışlı. Tek ihtiyacınız cilt

ürünleriniz ve fırçalarınız.

 Umarım sevdiğiniz bir yazı olmuştur :)

0 yorum:

Yorum Gönder

 

MAKE-UP STORY Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos