15 Mayıs 2016 Pazar

THE BODY SHOP HONEY BRONZER (LIGHT MATTE)

Gönderen makeupstory zaman: 22:52
Herkese merhaba,
(For English scroll down)
Artık uzun bir aradan sonra vs. gibi açıklamalar yapmıyorum, çünkü ben düzenli bir blogger değilim. Canım istedikçe yazıyorum. Ne kadar sürekli düzenli yazı girme kararı alsam da, fark ettiğiniz üzere hep lafta kalıyor. Okul, ders, staj ve en önemlisi de zamanın çok çabuk geçmesi sebebiyle düzenli olamadım. Sonum ne olacak merak ediyorum? :)





Ürünümüze dönersek bugün ki yazımız almak istediğim ama nedense sürekli kasadan döndüğüm The Body Shop Honey Bronzer hakkında. The Body Shop'un indirime girdiğini görünce öylesine bakmaya girmiştim. Kasanın yanında bir sepette bronzer 24.90tl yazıyordu. Atlamadım desem yalan olur.






53 lirayken alacağım bronzer nihayet indirime girmişti. 
Unutmadan bu bronzerı Youtube'dan da takip ettiğim Essie Button'ın önerisiyle aldım. Kendisi harika bir blogger.
İlk olarak şunu söylemem gerekir ki, günlük kullanım için bronzer arıyorsanız mutlaka alın. Ancak kontör yapmak istiyorsanız, bu o ürün değil. Bu ürünle yüzünüze güneş değmiş bir görünüm
verebilirsiniz.



Bu bronzer tamamen mat değil. İçerisinde yüzde farkedilmeyen bir ışıltı var. Bence tamamen mat bronzerlar iyi uygulanmadığında çamur gibi durabiliyor. Honey Bronzer ise fırçaya yoğun gelmemesi hem de bu ışıltı sayesinde homojen bir görüntü oluşturuyor. Ayrıca bu çamur gibi görüntü genelde açık tenlilerde olur, sebebi de turuncu alt tondur. Honey Bronzer turuncu alt tonlu olmadığından rahatlıkla kullanabilirsiniz.






Üzerinde çok tatlı bir petek deseni var. Aynalı olması da kullanım açısından iyi. Ancak benimkisi eski ambalajlı olanı, yeni ambalajlar kesinlikle daha şık.



Bu bronzerın bildiğim kadarıyla toplamda 3 tonu mevcut. Bende en açık rengi olan light matte var.

Sonuç olarak açık tenli iseniz ve bir türlü günlük kullanılması gereken bronzerı bulamadıysanız, bir de Honey Bronzerı denemelisiniz.


Not: Yerel Adil Ticaret ürünü bal, balmumu ve marula yağı içerir. 

Not 2: Ben far olarak da kullanıyorum.O şekilde de mükemmel:)

Başka bir yazı da görüşmek üzere.....

------------------------------------------------------------


Hi everybody,

Today I'll be reviewing my new favorite daily bronzer. I had heard a lot of things about this bronzer. Also Youtuber and blogger Essie Button loves it. I bought on The Body Shop summer sale.

It is super bronzer for pale skin. Because it doesn't have orangey under-tone.So it looks so natural on pale skin.

Honey Bronzer is not pure matte bronzer. I think  it has tiny shimmer. But you don't see this shimmer on your skin.

The other thing about this bronzer ıt blends really well. It certainly doesn't look like muddy at all.The pigmentation of bronzer is buildable to your liking.So don't worry about cakey look and apply too much bronzer.

Finally, I absolutely love this bronzer.I highly recommend this product.I like to take my Real Techniques 'Blush Brush', and just apply it to the high points of my face(cheekbones, forehead, temples). Sometimes I prefer use like an eye shadow.It gives definition your eyes.

I hope you like it.Have a good day...








2 yorum:

Ece G on 5 Temmuz 2014 19:21 dedi ki...

Essie Buttondan duymustum ben de, cok merak ediyordum :) Simdi daha da merak ettim

makeupstory on 2 Eylül 2014 22:41 dedi ki...

Yorumunuza bu kadar geç cevap verdiğim için özür dilerim. Yorum almayla ilgili bir problem vardı, sonunda çözdüm :) ben bu ürünü herkese öneriyorum. Gerçekten söylenenleri hak ediyor.Yorum bıraktığınız için de çok teşekkür ederim :)

Yorum Gönder

 

MAKE-UP STORY Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos