14 Kasım 2012 Çarşamba

AVENE CLEANANCE EMULSION NEMLENDİRİCİ KREM

Gönderen makeupstory zaman: 18:06
Merhaba,
Twitterdan Avene'nin bu serisiyle ilgili yazı yazacağımı söylemiştim.İlk olarak tanıtacağımız ürün bu serinin nemlendiricisi.Avene bu ürün hakkında şöyle demiş:
'Bal kabağı çekirdeği özü ile sebum salgılanmasını düzenler, sebum emici kapsüllerle cildin gün boyu mat görünmesini sağlar. İçeriğindeki glikol ile nemlendirici, çinko glukonat ile anti-enflamatuar, salisilik asit ile arındırıcı etkiye sahiptir. Yağsız ve hafif yapısıyla hemen emilir ve tahrişi yatıştırır.'
Ben gerçekten memnunum.Çünkü sivilceler için kullandığım ürünler cildimi kurutuyor.Güzel bir nemlendirici de şart.Ama işte her nemlendirici olmuyor.Yağsız,su bazlı,hafif bir nemlendirici arıyordum.Avene tüm bunları sağlıyor.Şimdi daha ayrıntılı bahsedelim.
İlk olarak beyaz krem yapılı,kolayca dağılan ve emilen bir yapısı var.Kokusu Cleanancein tüm ürünleriyle aynı ve bence çok hoş ve hafif kokuyor.Sürüldükten sonra cildim yumuşacık oluyor.Nem sorunu kalmıyor.
Cleanance serisi yağlı,gözenek problemi olan hassas ciltler için.Ayrıca bu kremin diğer bir özelliği de matlaştırıcı olması.Özellikle T bölgesinde gerçekten işe yarıyor.
Kısacası her şeyiyle yağlı,hassas ve sivilceli ciltler için.Sizde güzel bir nemlendiricisi arıyorsanız kesinlikle alın derim:)Başka bir yazıda görüşmek üzere:)

1 yorum:

Unknown on 22 Nisan 2015 15:31 dedi ki...

avene yıllardır vazgeçilmezimmm :)(:

emeğine sağlık canım banada beklerim :)(:

aycinmutlu.blogspot.com

Yorum Gönder

 

MAKE-UP STORY Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos